Huisman Vloerenbedrijf bv voortgezet door Van Rijbroek

Huisman Vloerenbedrijf bv voortgezet door Van Rijbroek

Vanwege de pensionering van directeur Theo Huisman beëindigd Huisman Vloeren per 1 oktober 2023 na 75 jaar de ondernemersactiviteiten.

Vloerenbedrijf van Rijbroek BV neemt per 1 oktober 2023 de lopende projecten, het klantenbestand en het huidige personeel over.
Huisman Vloerenbedrijf en Vloerenbedrijf van Rijbroek hebben al een intensieve meerjarige samenwerking op diverse projecten.

Theo Huisman: “We hebben voor Van Rijbroek gekozen omdat zij dezelfde praktische no-nonsense cultuur hebben. Daarnaast heeft Van Rijbroek de opvolging geregeld, waardoor de toekomst voor onze klanten en ons personeel zeker gesteld is.”

Mike van Rijbroek: “Ik heb jarenlang prettig met Theo samengewerkt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de trouwe klanten en het personeel van Huisman naar tevredenheid van dienst kunnen zijn.”

De maand september wordt gebruikt om de klanten te informeren en te begeleiden in de transitie.
Vloerenbedrijf van Rijbroek is u graag van dienst op 0413-265055 of info@rijbroekvloeren.nl

————————————————————————————————————————————–

Over Huisman Vloerenbedrijf:
Huisman Vloerenbedrijf B.V. is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht in ’s-Hertogenbosch.
Momenteel geleid door de 3de generatie is Huisman gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met zandcementdekvloeren, anhydriet gebonden gietvloeren, egalisatievloeren, woonbeton- en bedrijfsvloeren.

Over Vloerenbedrijf van Rijbroek:
Vloerenbedrijf Van Rijbroek is toonaangevend sinds 1976. En biedt al 47 jaar totaaloplossingen voor dekvloeren. De specialisatie ligt in zandcement-, gietdekvloeren en akoestische isolatie. Of het nu gaat over 50 of 50.000 m2.
www.rijbroekvloeren.nl

Contact:
Huisman Vloerenbedrijf: Theo Huisman: 073-6142257
Vloerenbedrijf van Rijbroek: Ron van Rijbroek: 0413-265055