Over ons

Vloerenbedrijf Van Rijbroek is toonaangevend sinds 1976. Wij bieden al ruim 40 jaar totaaloplossingen voor afwerkvloeren en zijn gespecialiseerd in gietvloeren en akoestische isolatie.

Wat we doen, doen we goed

Afwerkvloeren moeten gewoon goed zijn. Dat klinkt heel simpel, maar dat is wat ons betreft waar het om gaat, of het nu gaat over 50 of 50.000 m2. Wij denken mee met u en alle betrokken partijen bij een project. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij precies welk type dekvloer de beste keuze is in uw situatie.

Voor ieder project de juiste oplossing

Van Rijbroek is actief in de woning- en utiliteitsbouw en renovatie- en transformatieprojecten. Wij maken gietdekvloeren, zwevende vloeren en zandcementvloeren voor rijwoningen en appartementen, en voor kantoren, ziekenhuizen en scholen: voor ieder project hebben wij de oplossing in huis.

Ons team bestaat uit 36 medewerkers: van onze werkvoorbereider en planner tot de betontechnoloog en alle vloerenleggers. Interesse in werken bij Van Rijbroek? Bekijk onze vacatures.

Vloerenbedrijf van Rijbroek: nu en terug tot 1976

2023
Huisman Vloerenbedrijf bv voortgezet door Van Rijbroek
Vanwege de pensionering van directeur Theo Huisman beëindigde Huisman Vloeren per 1 oktober 2023 na 75 jaar de ondernemersactiviteiten.
Vloerenbedrijf van Rijbroek BV nam per 1 oktober 2023 de lopende projecten, het klantenbestand en het huidige personeel over.

2020
– Uitbreiding werf in Uden tot 8.650m2;
– Nieuwbouw stallingloods voor 8 vrachtauto combinaties;
– Installatie 300 zonnepanelen, we zijn nu zelfvoorzienend;

2018
Introductie van onze ‘sneldrogende’ gietdekvloer VR Anhydriet Rapid®, welke na 7-12 dagen voorzien kan worden van vloerafwerking. Een primeur op de Nederlandse markt.

2016
In 2016 bestaat Van Rijbroek 40 jaar.

2015
Van Rijbroek behoort tot de grotere en meest toonaangevende bedrijven op het gebied van afwerkvloeren in Nederland.

2014
Op 1 maart 2014 gaat oprichter Harrie van Rijbroek met pensioen. Hij draagt zijn aandelen over aan mededirecteur Hans van Rijbroek. Ook treedt Ron van Rijbroek in dienst.

2013
Het perceel in Uden wordt uitgebreid tot 6.000 m2.

2008
Het aantal mobiele centrales en bevoorradingstrucks neemt toe en dus wordt een nieuwe stallingloods gebouwd. Daarnaast treedt ook dit jaar Mike van Rijbroek in dienst.

2005
Het pand aan de Loopkantstraat wordt te klein en dus verhuist Van Rijbroek naar een nieuw pand op de Vliegeniersstraat 18 te Uden. Hier vindt ook de opslag, overslag en het mengen van mortels plaats, in de unieke eigen gietmortelcentrale GIMOC.

2002
De eerst cementgebonden gietvloeren worden aangebracht. De gietvloer wordt steeds belangrijker voor Van Rijbroek, wat ook een gunstige ontwikkeling is voor de arbeidsomstandigheden.

2001
In april 2001 bestaat Van Rijbroek 25 jaar en dat is gevierd met personeel, familie en relaties.

2000
Op 3 juli 2000 is Van Rijbroek gecertificeerd door TÜV Nederland QA volgens de norm VCA* (2000/03).

1996
De directie wordt uitgebreid met Hans van Rijbroek, de broer van directeur Harrie van Rijbroek. Het productenpakket wordt uitgebreid met zwevende vloeren en Calciumsulfaat gebonden gietvloeren. Op 25 oktober 1996 wordt het bedrijf gecertificeerd voor Vloerkeur.

1990
Om de arbeidsomstandigheden te verbeteren wordt het SILO systeem ontwikkeld, wat in de markt stond als SBM.

1984
In 1984 wordt het pand in Erp te klein en dus verhuist Van Rijbroek naar de locatie aan de Loopkantstraat in Uden.

1976
Harrie van Rijbroek richt Vloerenbedrijf Van Rijbroek op, een vloerenbedrijf gespecialiseerd in Cement Dekvloeren. Het bedrijf is gevestigd in Erp.

Na het behalen van het Vakbekwaamheidsdiploma Terrazzo en Kunststeenbedrijf groeit het bedrijf gestaag. Van Rijbroek sluit zich aan bij de werkgeversorganisatie Vereniging Terrazzo en Vloerenbedrijven waaruit later de N.O.A. is ontstaan. Al snel behoren grote aannemers zoals WILMA en Van Grootel tot de vaste klantenkring.